Izjava o privatnosti podataka

Politika privatnosti na web stranici

Gama d.o.o., Preloška 104, 40000 Čakovec, OIB: 17046212083 opisuje kako postupamo s osobnim podacima koje zaprimamao tijekom vašeg posjeta i korištenja www.gama.hr web stranica.

U nastavku Politike privatnosti možete jasno i transparentno saznati:

  • podatke koje prikupljamo,
  • načine na koje prikupljamo podatke,
  • načine na koje štitimo podatke,
  • s kime dijelimo prikupljene podatke,
  • kako možete ostvariti svoja prava.


Podaci koje prikupljamo

Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail, telefon, IP adresa, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Gama d.o.o. sazna tijekom vašeg korištenja www.gama.hr web stranica. Gama d.o.o. će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, neće distribuirati, objavljivati ili davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti. Vaše osobne podatke spremamo u elektroničkom obliku, a u svrhu zaštite primjenjujemo odgovarajuće tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima ne bi neovlašteno pristupalo. Gama d.o.o. poštuje vašu privatnost te obrađuje vaše osobne podatke u skladu sa Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) 2016/679.

 

Poruke u elektroničkom obliku

Kad nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) vaše osobne podatke po kojima vas je moguće identificirati, bez obzira na to radi li se o elektroničkoj pošti s pitanjem ili to činite putem kontakt obrazaca ili forme za prijavu koji se nalaze na web stranicama www.gama.hr ,  prikupljene osobne podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja vaših upita i zahtjeva. Kontaktiranjem putem kontakt obrazaca ili forme te elektroničkom poštom ispunjavate svoje podatke (kontakt, ime i prezime, a u tekstu poruke navodite neke podatke o sebi). Ti su podaci dostupni isključivo Gama d.o.o. djelatnicima koji su upućeni u svrhu rješavanja vašeg upita. 

Prijava na newsletter

Svaki posjetitelj www.gama.hr web stranica ima mogućnost prijave na newsletter. Posjetitelj stranica može izabrati da se ne prijavi na newsletter, međutim u tom slučaju nećete biti u mogućnosti saznati novosti na www.gama.hr. U slučaju da od Gama d.o.o. zatražite poništenje svoje prijave na newsletter, Gama d.o.o. se obvezuje da će sa web stranice www.gama.hr trajno ukloniti sve vaše osobne podatke koji su uneseni prilikom prijave na newsletter u roku od 30 dana sukladno Općoj Uredbi o zaštiti osobnih podataka (EU) 2016/679. Prijavom na newsletter podaci se spremaju na platformu Mail Chimp i dostupni su isključivo Gama d.o.o. djelatnicima.

   

Brisanje i vaš pristup osobnim podacima

Vaše osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima čuvat ćemo za vrijeme postojanja web stranica www.gama.hr . Ovlašteni ste u svako doba zatražiti obavijest o tome koje vaše osobne podatke imamo u našim bazama, kao i zatražiti da sve ili neke osobne podatke izmijenimo ili izbrišemo. To ćete učiniti tako da putem kontakt adrese gama@gama.hr dostavite obavijest s vašim zahtjevom. Ukoliko postavite jedan od takvih zahtjeva, uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i da pritom vaše osobne podatke izmijenimo ili izbrišemo . Vaše osobne podatke ne dostavljamo drugim primateljima. Na našim web stranicama možemo vam ponuditi i korištenje društvenih mreža Gama d.o.o. (Facebook, LinkedIn, Instagram i sl.) koje omogućavaju dijeljenje osobnih podataka. Stoga vas molimo da se upoznate s Pravilima zaštite privatnosti koja se primjenjuju na drugim web stranicama i na društvenim mrežama.

Kolačići

Pridržavamo pravo koristiti kolačiće na web stranicama www.gama.hr . Kolačići predstavljaju skup podataka koji stranica koju posjećujete šalje vašem pregledniku.
Kada pristupite stranici www.gama.hr , šaljemo vam kolačiće koji se pohranjuju na vašem računalu i služe za bilježenje informacija o vašim prethodnim posjetama (npr. koliko puta ste pristupili stranici www.gama.hr ).
To znači da ćemo prilikom svakog sljedećeg pristupa na www.gama.hr potražiti vaš kolačić kako bismo pročitali u njemu zapisane podatke.
Kolačić ne sadrži vaše osobne podatke, nego omogućuje brže i učinkovitije aktiviranje informacija, podataka i postavki koje ste već prethodno priopćili prilikom pristupa i korištenja www.gama.hr .
Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.

 

Statistika poslužitelja

www.gama.hr prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o čitanosti svojih stranica i pri tom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na:http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

 

Vaša privola

Korištenjem www.gama.hr web stranice pristajete i slažete se sa uvjetima politike privatnosti.

 

Promjena politike privatnosti

U slučaju promjena naše politike privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na www.gama.hr stranici i ažurirati datum izmjene politike privatnosti dolje kako slijedi. Ova politika privatnosti je zadnji put izmijenjena 25. svibnja 2018. godine.
  Svi djelatnici Gama d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti sukladno Općoj Uredbi o zaštiti osobnih podataka (EU) 2016/679.


Povratak na kategoriju: Kontakt

Politika privatnosti

Izrada internet stranica, podrška i hosting: Softwise  |  ICT media